Ontdek Onze Nieuwe Thuis - Maison Leonie Verhuist naar InFini, Nieuwpoort-Bad!

Ontdek Onze Nieuwe Thuis - Maison Leonie Verhuist naar InFini, Nieuwpoort-Bad!

Beste Maison Leonie-fans en liefhebbers van verfijnde stijl,

 

We kunnen het eindelijk met jullie delen - het geheim dat onze opgewondenheid heeft doen borrelen en onze harten sneller heeft laten kloppen. Maison Leonie verhuist naar een nieuw, betoverend pand in Nieuwpoort-Bad! Onze nieuwe thuishaven is gevestigd in het indrukwekkende gebouw van InFini, Meeuwenlaan 2.

1  Een Nieuw Begin

Na maanden van voorbereiding, anticipatie en geheime bijeenkomsten, zijn we verheugd om onze trouwe klanten en volgers op de hoogte te brengen van deze spannende ontwikkeling. Onze nieuwe locatie is niet alleen een plek om te winkelen, maar een bestemming waar stijl en verfijning samenkomen.

 

2   InFini  - Een Plek van Elegante Verfijning

*InFini* in de Meeuwenlaan 2 belichaamt de esthetiek die Maison Leonie altijd heeft gekoesterd. Van de architectuur tot de ambiance, het pand straalt een tijdloze elegantie uit die naadloos aansluit bij ons streven naar verfijning en klasse. De ruime opzet biedt ons de mogelijkheid om onze collecties nog beter te presenteren en jullie een nog uitgebreidere winkelervaring te bieden.

 

3   Het Geheim Onthuld

We begrijpen dat sommigen van jullie nieuwsgierig waren naar de exacte locatie van ons nieuwe onderkomen. We wilden deze onthulling speciaal voor jullie bewaren, als een manier om onze waardering te tonen voor de voortdurende steun die we van jullie hebben ontvangen. Het geheim is nu onthuld, en we kunnen niet wachten om onze deuren voor jullie te openen.

4   Wat Kun Je Verwachten?

Onze nieuwe winkel is meer dan alleen een plek om te winkelen. Het is een oase van stijl, een ruimte waar mode, interieur en levensstijl samenkomen. Verwacht je aan een zorgvuldig samengestelde selectie van tijdloze stukken die de elegantie van Maison Leonie weerspiegelen.

Bedankt voor jullie onverminderde steun. We kijken ernaar uit om samen met jullie nieuwe herinneringen te creëren in onze prachtige nieuwe ruimte.

 

Met liefde en stijl,

Het Maison Leonie Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.