Een Nieuwe Mijlpaal : Realisatie Vakantiehuis voor B&B T Motjeshof te Egem

Een Nieuwe Mijlpaal : Realisatie Vakantiehuis voor B&B T Motjeshof te Egem

Bij Maison Leonie zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en manieren om onze passie voor interieurdesign tot uiting te brengen. Vandaag willen we ons project bij T Motjeshof in Egem met trots delen, en we kunnen nauwelijks wachten om je mee te nemen op een reis door deze prachtige transformatie.

Een Visie van Elegantie en Tijdloze Schoonheid

Onze klant bij T Motjeshof had een duidelijke visie voor hun ruimte: een omgeving van elegantie en tijdloze schoonheid. Om deze visie werkelijkheid te laten worden, kozen ze voor enkele van onze meest verfijnde stukken.

De Martha's Vineyard Recipe Buffetkast, met zijn klassieke charme en functionaliteit, vormde het hart van het ontwerp. De klant selecteerde ook twee varianten van de Château Chassigny tafels, die de ruimte verrijken met stijl en functionaliteit.

Aan de extendable versie van de tafel voegden we 8 Hampton Classic Dining Chairs in Linen Flax toe, terwijl aan de andere variant 6 Saint Etienne Dining Chairs in White werden gekozen. Het resultaat is een combinatie van comfort en verfijning die perfect past bij de sfeer van T Motjeshof.

De Finishing Touch: Rangez en Plus Collectie

Om het ontwerp te vervolmaken, koos de klant voor drie verschillende kastjes uit onze Rangez en Plus collectie. Deze stukken bieden niet alleen extra opbergruimte, maar voegen ook een vleugje persoonlijkheid toe aan de ruimte. Het zijn de kleine details die het verschil maken in een interieur, en deze kastjes hebben dat zeker bewezen.

Maison Leonie: Jouw Partner in Interieurdesign

Bij Maison Leonie begrijpen we dat elke ruimte uniek is en een weerspiegeling moet zijn van degenen die erin leven. Of je nu een volledige herinrichting van je huis overweegt of gewoon een paar nieuwe stukken wilt toevoegen, we zijn hier om je te helpen.

Als je net zo enthousiast bent als wij over dit project en geïnspireerd bent geraakt door de mogelijkheden van Maison Leonie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Of je nu een e-mail stuurt of onze winkel bezoekt, ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en samen met jou de perfecte oplossing te vinden.

Bij Maison Leonie geloven we in de kracht van design om je leven te verrijken. Laten we samenwerken om jouw visie tot leven te brengen en een ruimte te creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en waarin je je helemaal thuis voelt.

Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen iets geweldigs creëren!

Nood aan een rustgevend weekendje weg? Of wilt u deze realisatie in levende lijve ervaren? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op https://tmotjeshof.be/ . Een landelijke Bed & Breakfast waar je heerlijk tot rust kan komen.

We willen Sarah & Ringo nog eens hartelijk bedanken voor hun vertrouwen in ons en onze winkel.

#MaisonLeonie #InterieurDesign  #T'Motjeshof #PassieVoorDesign

Terug naar blog